Rakas Rönni

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_5877IMG_5867Aika tarkalleen vuosi sitten kuvattiin Rönnissä kotijuttua Unelmien Talo&Koti -lehteen. Olin viimeisilläni raskaana, aurinko paistoi ja kuvaaja Satu sai kodin näyttämään sisustuslehtikodilta. Enkä kuulemma ollut ainoa, joka stressaa kotinsa kuvaamista. Vieläkin tulee hyvä mieli kuvia katsellessa. Samalla huomaa, että vuodessa on ehtinyt alati muuttuvassa kodissa tapahtua muutoksiakin: Ilona ei nukkunut ihanassa kiikkukehdossaan ainuttakaan yötä, sillä perhepeti vei voiton. Talvella teimme olohuoneessa täysrymsteerauksen, kaksi sohvaa vaihtui yhdeksi isommaksi kulmasohvaksi (loistava ratkaisu), kirjakaappi muutti paikkaa ja vanhoista mehiläislaatikoista tehtiin TV-taso. Lattialla on nyt enemmän leikkitilaa. Keittiön pöytäkin vaihdettiin isompaan. Tallin ylisiltä haettiin Ratulan vanha pöytä, joka sai jonain vuosikymmenenä lateksilla maalattuun jalkaansa harmaata kalkkimaalia, koska kumpikaan meistä ei jaksanut alkaa hurjaan maalinpoistourakkaan. Koti muokkautuu tarpeiden mukaan, ja se on mahtava juttu!

Kotijutun löydät muuten Meillä Kotona-sivuilta!

Tänä kesänä Rönnissä on tiedossa useampi rakennusprojekti, ja kunhan säät lämpiäisivät, myös hyötypuutarhan rakentaminen.

11 kommenttia artikkeliin ”Rakas Rönni

    • Iha ihanempi paikka, jossa silmä lepää ja aistii mielen rauhan kun katselee kuvia.Ihaninta sen tekee se ettei ole mitään valkoista tai muuta henouksia vaan väriä ja kauniita sommitelmia, jonka aistin että ovat vain tulleet laiteltua ilman mitään suunnittelua. Se luo kodin ja kodille sydämen ja yritin katsella ateljee kuvaa ja se taulu takanasi kosketti jotenkin syvlle. Saisinpa nähdä kokonaan sen taulun.Oikein ihanaa kaunista kesää jos se on ny tullakseen tänne meille asti.

  1. Kuvien perusteella teillä näyttäisi olevan rennon rauhallista tunnelmaa! Minun puolestani kissat saavat olla omassa kodissaan kaikkialla, missä niiden omistajat antavat niiden olla. Ihanaa kesää Rönniin!

  2. Minunkin kissa saa oleskella pöydällä. Nostan alas vain silloin, kun olen kattanut jotain vieraille. Kissani on hyvin huomionkipeä. 😻

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s