Meistä

 

img_9795anu.pensola@gmail.com

Anu on 1974 syntynyt kuvantekijä, toimittaja, käsillätekijä, pian valmistuva kuvataiteilija, kolmen lapsen äiti ja intohimoinen vanhojen talojen rakastaja.

img_1333jani@zenpuu.fi

Jani on 1973 syntynyt pihkavelho ja puuseppä, luontoa ja elämää rakastava innovaattori ja tee-se-itse-mies. Yhden tyttären isä ja kahden teinin puolihenkilö, eli isäpuoli.

Rönnissä asuu myös kolme lasta ja lauma eläimiä: kaksi hevosta, neljä lammasta, neljä kanaa ja kukko, minipossu, viisi kissaa ja kolme koiraa.

5 kommenttia artikkeliin ”Meistä

 1. Hei Anu,sinulla on upea suhtautuminen ja energia noihin vanhoihin taloihin.Ne kuin tulevat vastaan avaten historiaansa kun niistä pitää.Energiasi osaat jakaa kaikille jonka keskiössä itse olet.Tulet saamaan tuolta paikalta vielä paljon ,se antaa kodin rakkautta ja turvaa.Sitäpäitsi se on aivan sinun näköisesi ja sopivan kokoinen.Tummanpuhuva persoonallinen ei niin suuri mutta seisoo topakasti paikoillaan sitä ei tuulet ja myrskyt kaada.Peilistä löydät jotain samanlaista.Oikein hyvää alkavaa uutta kevättä sinulle ja lapsillesi kera karvaisten ystävien.Lämpimin ajatuksin samanhenkinen

 2. Hei!
  Luin tänään juttua susta Menaisista ja oli kuin oisin itsestäni lukenut!
  Kiitos että jaoit kokemuksesi, se antaa uskoa, että ehkä,minäkin tästä vielä nousen…
  Kaikkea ihanaa elämääsi!

 3. Kiitos Anu <3
  Herkissä ihmisissä asuu vahvuus. Vahvuutensa voi kohdata vain heikkouksiensa kautta. Olet hieno ihminen. Erityinen. Vain pohjimmiltaan tasapainoinen ihminen pystyy myös julkisesti kertomaan heikkouksistaan. Kiitos tarinastasi Me Naiset -lehdessä 16/15. Se tuo toivottavasti lohtua elämään monelle, ainakin minulle. Toivon kaikkea parasta elämääsi, tasapainoa ja rohkeutta sinulle <3

 4. Voi että olipa IHANA lukea blogisi tässä aamukahvilla ollessa. Sinullakin lampaita niin täälläkin on. Ja muutenkin olen ns fanittanut sinun tekemisisä kun ne tulevat niin aidosti tunteella teitpä sitten mitä tahansa. :)

 5. Juuri samaa mieltä olen. Vanhempien viisaudesta osata olla lasten kanssa ravintolassa on paljon kiinni. Vanhempien tehtävä on opettaa lapset käyttäytymään erilaisissa paikoissa ja tilanteissa. Myös ravintolassa.

Kommentointi on suljettu.