Maalasin.

IMG_2942IMG_2941IMG_3077IMG_2954
Minua on kauan riivannut maalauskammo. Koska en ole pitkään aikaan maalannut, koska pelkään että en saa kankaalle sitä mitä pääni näkee, koska pelkään etten osaa. Eräänä iltana istahdin muina naisina maalaustelineen eteen, tartuin öljyväreihin ja maalasin. Annoin mennä vaan, annoin kankaalle tulla kuvia päästäni sen ihmeemmin suunnittelematta tai pohtimatta. Tuli kaksi tyttöä. Ja flow. Meni melkein koko yö siinä. Ja pelko katosi. Tilalle tuli helpotus ja ilo, sitten ärsyyntyminen omaan tekemiseen. Haluan saada kankaalle jotain muuta kuin mitä sille nyt tulee. Haluan oppia enemmän, haluan nähdä paremmin, haluan tehdä kuvia jotka tuntuvat. Juu, siksi opiskelen. Pitää muistuttaa itseään.

6 kommenttia artikkeliin ”Maalasin.

  1. Olet kyllä aivan uskomaton! Saisit varmaan risukasankin kodikkaan tuntuiseksi :) Olen seurannut blogiasi alusta asti ja uppoudun täysillä kaikkeen kirjoittamaasi ja kuvaamaasi materiaaliin.Miten jollakin ihmisellä voi olla niin paljon lahjoja kaikenlaiseen tekemiseen!?Olin pitänyt viime vuonna taukoa blogisi lukemisessa ja olin aivan järkyttynyt kun sitten kirjoitit sairastumisestasi.Onneksi selvisit siitäkin!Kaikkea hyvää sinulle ja onnistumisen tunteita opiskelun merkeissä!

  2. MInä kadotin sinut blogimaailmasta… ja eilen löysin tämän blogin. Oli niin mieletön olo… kuin olisin löytänyt vanhan ystävän ja kuullut vihdoin kuulumiset. Sinulle toivotan paljon iloa, valoa, siunauksia, terveyttä, hauskuutta, rauhaa!!! Ja kysymys: opiskeletteko siskosi kanssa samassa opinahjossa? (Olen teille ihan vieras, kerran lähetit minulle kyllä villatakkiohjeen Australiaan meilillä…. mutta ihan netin kautta olen huomannut, että hänkin opiskelee nyt taidetta. Jotenkin jännää, että siskot aloittivat taideopinnot samaan aikaan.) <3

    • Moi Nina, kivaa että löysit minut taas! Otin hieman etäisyyttä kaikkeen ja tavallaan liukenin hetkeksi, aloittaakseni uudelleen. Ja kyllä, siskoni opiskelee samalla vuosikurssilla :)

  3. Ihania maalauksia! Salainen luovuuspuuhani olisi ehdottomasti öljyvärimaalaus vahvoin värein! Ei pastellisävyjä todellakaan.
    Valokuvaus, metsäseikkailut ja kaupunkimatkailut ex-tempore samoin…

  4. Upeat maalaukset! Hienot voimakkaat värit. Olet pitänyt kynttilääsi vakan alla. Kyllä sinä näköjään osaat. Itse maalaan harrastuksenani ja välillä ei synny, ei sitten mitään, vaikka olisi kunka ideoita, en osaa laittaa niitä paperille, se on kamalaa. Sitten yhtäkkiä saattaa tulla monta maalausta ihan kuin itsestään. Hieno juttu sinulle, kun aloit opiskella :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s