Rönnin keittiössä

IMG_3056 IMG_3049 IMG_3048 IMG_3034IMG_3033IMG_2894

Rönnin keittiössä on viipyillyt epämääräinen keskeneräisyys. Kaikkialla talossa on, mutta keittiössä se häiritsee eniten, sillä tarpeeksi hyllyjä, kaappeja ja laskutilaa ei kertakaikkiaan ole. Pari päivää sitten sain siivotessani äkillisen ”laita keittiö kuntoon”-kohtauksen ja aloin kuumeisesti pohtia nollabudjetin ratkaisuja. Korjasin kaksi levinnyttä kirjakaappia ja maalasin ne mustiksi. Nakuttelin leveästä, vanhasta lankusta pöytälevyn ja sovittelin uuden keittiökappaleen paikalleen työpöydän ja jääkaapin väliin. Toiset kaksi kapeampaa kaappia löysivät sopivan kolon liesikaapin sivusta, mutta niiden tuunaaminen on vielä kesken. Metallitanko on pelastanut kattilatilanteen, mutta teepurnukoille tarvitaan vielä lisää hyllytilaa. Samoin lieden takana oleva entinen oviaukko odottaa muuttuvansa maustehyllyksi (niistä siis myöhemmin lisää). Käsittämätömän ihana ruokapöytämme on Custom Woodin Jani Pensolan käsialaa. Hänen mielestään en kertakaikkiaan voi kuvata tai syödä ”jonkun epämääräisen tilapäisräyskäleen” äärellä, joten eräänä iltana keittiöön muutti 1800-luvun lattialankuista tehty pöytäkaunokainen. Mittojen mukaan Rönnin keittiöön suunniteltu ja tehty. Custom Woodin pöytä on muuten myös Doritin ja Stellankin keittiöissä. Syksy saa minut hengaamaan entistäkin enemmän keittiössä hilloamassa, leipomassa tai ihan vaan teekuppi nenän edessä kellertyvää maisemaa tuijottelemassa. Taivaallisen herkullinen appelsiinihunaja on lukijani Ninan mehiläistarhalta. Suosittelen lämpimästi!

8 kommenttia artikkeliin ”Rönnin keittiössä

  1. Pöytä on niin hieno just tossa ja just noin! Kukahan niillä lattialankuilla on vuosien saatossa tepastellut, millaisissa kengissä ja millaisilla jaloilla.

    • Hihii, no niinpä onkin! Meidän mikro on tämän talon entisen asukkaan peruja ja ikivanha, mutta toimiva. Olen aloittanut myös sen tuunaamisen, laitan kuvia jahka valmstuu!

  2. Voih, superkivannäköistä ja käytännöllistä samassa paketissa. Olet kyllä uskomaton siinä, miten saat aikaan kaikenlaista – ihan tyhjästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s