Uudet kujeet

img_3960 img_3928
img_3970 img_3932 img_3949 img_3958

Vuosi vaihtui Rönnissä perinteiseen tapaan pihalla hevosia tarkkaillen. Jatsi ja Viima eivät ole paukkuarkoja, mutta silti tapaamme seisoskella pihalla tarkkailemassa tilannetta.

Vuoden vaihtuessa tapahtui muitakin muutoksia. Niinkuin huomaat, tuossa ylhäällä ei enää lue ”Anu ja talo”, vaan ”Rönnin tila”. Miksi ihmeessä, saatat miettiä, joten minäpä kerron.

Olen blogannut nyt reilut kymmenen vuotta melko tasaiseen tahtiin. Bloggaamisesta on tullut minulle myös työ, sillä tuotan sisällöt  kahteen yritysblogiin ja lehden palstalle. Oma bloggaaminen on siksi ollut viime vuosina satunnaisempaa. Tapaan kirjoittaa omaan blogiin hyvin avoimesti ja rehellisesti ja se on asia, josta en halua tinkiä. Viime aikoina on kuitenkin toistuvasti käynyt niin, että iltapäivälehdet ja naistenlehtien nettipalstat ovat napanneet blogistani tekstiä ”haastatteluksi”. Johtuu varmaankin siitä, että parin viime vuoden aikana olen toistuvasti kieltäytynyt antamasta haastatteluja, koska ei vaan ole tuntunut siltä. No, alitajuisesti tämä ilmiö on harmittanut minua ilmeisesti sen verran, ettei ole enää tuntunut hyvältä jakaa omaa elämää blogissa. Ja on sitten sekin, että oma arki tuntuu usein niin tavalliselta, toistuvalta ja tylsältä, ettei siitä tunnu aina mielekkäältä kirjoittaa. No, jokainen vuosia blogannut tuntee blogiuupumuksen. Välillä se vain iskee.

Okei, se siitä selittelystä. Olen Olemme nimittäin päättäneet aloittaa uuden vuoden uusin kujein! Rakas puolisoni Jani liittyy tiimiin ja alamme molemmat julkaista täällä Rönnin tila-blogissa. Kaikki vanhat artikkelit säilyvät ennallaan, eli halutessasi pääset tarinaan mukaan alusta asti. Uusia päivityksiä on luvassa entistä useammin ja laajemmin aihein. Juu, ja ihan sitä meidän perusarkeakin. Syitä muutokseen on useita, tärkeimpänä varmasti se, että tila ja talo ovat tärkeä osa meidän molempien arkea ja elämää, mutta myös se, että Rönnin tilan lisäksi minä aloitan toisen blogin, Anu Pensola Art:in.

Anu Pensola Art on taideblogi, ja lisäksi portfolioni. Alkajaisiksi pääset mukaan päättötyömatkalleni, valmistun nimittäin tämän vuoden lopussa, kolmen ja puolen vuoden opintojen jälkeen kuvataiteilijaksi! Sisältö muokkautuu ja asettuu pikkuhiljaa, mutta uudenlaista on luvassa.

Ylä- ja sivupalkista löydät myös Zenpuun. Zenpuu on Pihkavelho Janin sivusto ja kauppa Rönnissä valmistetuille pihka- ja muille tuotteille. Kaikki 100% suomalaista käsityötä.

Uusin kujein, uusin voimin eteenpäin ja Rönnin tarinaa jakamaan.

Tervetuloa vuosi 2017, ole luova ja onnellinen!

19 kommenttia artikkeliin ”Uudet kujeet

 1. Hei!
  Hyvää alkavaa Uutta vuotta. Hienoja muutoksia ja eteenpäin menemistä.
  Hyvä juttu, että kuitenkin jatkatte blogia joskin uudistuneena. Itse en henkilökohtaisesti edes
  muista/tiedä mistä olet alunperin julkisuuden henkilöksi tullut, eikä sillä ole mitään merkitystä. Olen vuosia seurannut blogejasi ja imenyt niistä ideoita ja voimaa omaan elämään. Itse en ole voinut toteuttaa omia haaveitani juuri siten kuin olisin halunnut, mutta olen saanut paljon voimaa blogeistasi kun olen voinut haaveilla niiden kautta, aivan kuin elää siinä mukana.
  On ihanaa kun olemassa on kaltaisianne ihmisiä, jotka jaksatte nähdä suunnatonta vaivaa meidän toisten ihmisten ilahduttamiseksi.
  Onnea tulevalle ja innolla odotan mitä uutta voin seurata……

  Tsemppiä Uudelle!!!! (PS. Jos hurmaava vauva alkaa kyllästyttää, sen voi lähettää tänne meille Pirkanmaalle……;)

  t. Sirpa

 2. Kiva, ettet hylkää tätä blogia! Kovasti olen käynyt katsomassa viime aikoina, onko sinusta kuulunut mitään täällä. Hyvää ja onnillista vuotta 2017 teidän koko perheelle ja tsemppiä opintojen loppuun saattamiseen!

 3. Minäkin ilahdun siitä, että blogi jatkuu, vaikka muuttaa muotoaan. Teidän Rönnin tilan kuulumisia on ihana seurata. Se tuo paljon iloa ja lohtua tälläiselle haaveilijalle, toivoa paremmasta huomisesta. Unelmista pidetään kiinni täälläkin. Kaikkea hyvää Rönniin ja tuleviin projekteihinne.

 4. Kivoja muutoksia, odotan innolla! Olette molemmat minulle läheisellä ”alalla” ja vaikka itse en ehkä kanoja kummoisempia elukoita koirien lisäksi voi ottaa, on silti hauskaa seurata muiden elukkatouhuja. Taideblogikin on hyvä juttu! Ehkä vähän sinunkin esimerkistä totesin itsekin että piirtämäisen ja maalamisen voi aina aloittaa uudelleen.

 5. hei! mukava kun joskus ehdit päivittää blogiasi. olisi mukava lukea enemmän noita vauvapäivityksiä ja nähdä tietenkin kuvia neulomuksistasi.itse olen raskaana(eka lapsi koeputkilapsi ja tämä on ihan luomu!)ja saan toisen lapseni heinäkuussa,joten kaikki vauvaan liittyvä kiinnostaa…ja tietenkin kestovaippailu.ekan lapsen kanssa käytettiin pelkkiä kestoja 1,5 vuotta kunnes oppi kuivaksi vessahätäviestinnän ansiosta.olen huomannut tässä vuosien varrella että minulla ja sinulla on melko samanlainen sisustusmaku ja tykätään molemmat sammaleenvihreästä väristä.

 6. Aivan ihana kuulla sinusta, teistä. Takuuvarma seuraaja ilmoittautuu täällä. Mä niin just tykkään sun kirjoituksista niiden totaalisen aitoudesta joka tulee sydämestä. Kiva lukea myös Janin juttuja, niitä odotellessa. Kaikkea hyvää teille sinne Rönnin tilalle, Mi

 7. Milloin saamme nähdä teidät myös television puolella eli jossain ihanassa teidän näköisessä sarjassa jota uskon todella moni toivoisi ihan vain sen tähden että miettikää mitä ohjelmistosta oikeasti tällä hetkellä puuttuu….t: supertavis

   • No, miettikää hetken…kädentaidot ja sen ympärille kietoutuva elämä…. Pehmeät arvot mutta se vahva tahto ja halu miten sitä voi toteuttaa…..unelmien saavuttaminen ja niistä kiinni pitäminen vaatii rohkeutta ja varmasti olisi monien mukava saada jakaa niitä asioita teidän kanssa :) ihanaa pitkää viikonloppua teille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s