Lasikuistin raikastus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun reilut kaksi vuotta sitten muutimme Rönniin, jäi lasikuistin pintaremontti tekemättä, koska tekemistä vaan oli niin paljon ja kuistia tarvittiin koko ajan varastona ja tietenkin sisään ja ulos kulkemiseen.

Päätin jo talvella, että heti säiden lämmettyä tarpeeksi tartun pensseliin ja maalaan kuistin. Likaisen keltainen maali ruskean lattian kanssa oli todella tunkkainen, eivätkä tavararöykkiöt ja kuistille liian iso pöytäkään tilannetta parantaneet. Nyt seinien valkoinen väri on sama kuin eteisen ja sisäportaikon paneliseinissä -enkeli nimeltään. Vihreä lipasto muutti kuistille makuuhuoneesta ja se pitää sisällään työhanskoja, työkaluja ja koirien hihnat. Vaunuille jää kivasti tilaa myös.

Lattian maalaan ruudulliseksi jonain sopivana päivänä, kun ilma on kaunis, lapset poissa kotoa ja kissat ja koirat voivat olla ulkona koko päivän…

6 kommenttia artikkeliin ”Lasikuistin raikastus

  1. Oi mikä herkkulipasto! <3 Meilläkin on kuistin laatikostossa kaikki työkalut ja puutarhajutut sun muut, ne vaan pitää olla helposti ja äkkiä saatavilla :). Ruutulattia kuulostaa ihan täydelliseltä tuohon kuistille. Ihanaa juhannusta ja kaikkea hyvää uuden perheenjäsenen loppuodotukseen! <3

  2. Kyllä maalilla saa ihmeitä aikaan. Mä sain vasta keittiön yhden seinän entrattua kun oli niin ruma, nyt pitäisi maalata eteinen ja ulkokuisti, no onhan tässä kesä aikaa onneks. Pirtsakat vaunut :)

  3. Ihanat vaunut :) Ja lämpimästi onnea tulevan perheenlisäyksen johdosta, ihanaa, että muutkin tälleen hieman vanhempana – minulla 15 v tyttö, 13 v poika ja nyt 10 kk ikäinen tyttö ja ikää kohta 40 – enkä yhtään panis pahakseen, jos vielä neljännenkin kullanmurun saisi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s