Tee-se-itse matskua

IMG_9140IMG_1049IMG_1050Moni on varmasti kiinnittänyt huomiota siihen, että blogissani ei tätä nykyä ole juurikaan ohjeita itse tekemiseen. No tämähän johtuu ihan siitä, että teen niitä ohjeita työkseni ja siksi omassa blogissa keskityn yleensä muihin juttuihin.

Hurjan määrän tee-se-itse -ohjeita löydät Puustellin blogista, Anun Keittiössä -alaotsakkeen alta. Samoin sieltä löytyy paljon reseptejä. Puustelli Miinuksen blogista löydät kasvisruokareseptejä ja kierrätysohjeita.

Videoitakin on! A-lehtien Meillä Kotona-portaalista löytyy oma ”TV-ohjelmani” ”Anun parhaat tee-itse ideat” Uusi video taitaa ilmestyä kaksi kertaa kuukaudessa.

Unelmien Talo&Koti-lehdessä ilmestyy palstani, jossa on myös tee-se-itse -ohje kuvineen joka lehdessä. Nämä ohjeet julkaisen kyllä myös täällä blogissa.

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Tee-se-itse matskua

  1. Täytyy sanoa, että olen peukalo keskellä kämmentä ja mieluimin katselen kuvia kodistanne, kuin luen askarteluohjeita..:) Aurinkoista viikonloppua!

  2. Hei, löysin kerran ihanan ja helpon vauvan tupsupipon ohjeen aiemmasta blogistasi Kotolivingin ja en tietenkään koskaan tullut ottaneeksi siitä tulostetta ja enää sitä ei löydykään netistä. Olisiko sitä mahdollista vielä löytää jostain? Muuten muistan melkein miten tehtiin, mutta kavennukset on hiukan hukassa ja sen pipon malli oli todella sopiva lapsille. Superhelppo tupsupipo oli kyseessä. Tekisin omalle 2kk poikavauvalle pipon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s