Näyttelyyn valmistautumista

IMG_0221IMG_9107IMG_0185FullSizeRender (kopio)Tulevana lauantaina aukeaa ravintola Kellohallissa Helsingissä minun ja kurssikavereideni ryhmänäyttely. Näyttely on suurelle osalle meistä ensimmäinen. Tämmöisen lehdistötiedotteen kirjoitin tulevasta näyttelystä:

Kun aikuinen ihminen päättää vaihtaa alaa, on se nykypäivänä varsin totuttua ja jopa suositeltavaa. Entä kun ammatinvaihtaja alkaakin opiskella kuvataidetta tullakseen taiteilijaksi, onko se silkkaa mielen hulluutta?

Alfa Art-taidekoulun toisen vuoden opiskelijaryhmän MINDFOOLNESS -näyttely ravintola Kellohallilla Helsingin Kalasatamassa, Teurastamon alueella on vahva mielenilmaus taiteilijan- ja mielenvapauden puolesta. Samalla näyttely ottaa kantaa mielenterveysongelmiin ja nyky-yhteiskunnan tilaan käsittelemällä aiheita varsin mielivapaasti ja värikylläisesti.

Taiteilijan ammatti on murroksessa, ja murrosaikana tarvitaan paitsi rohkeita edelläkävijöitä, myös kokeilevaa otetta ja uusia näkökulmia. Kun taide tuodaan galleriasta ravintolaan, lounastavien ihmisten nähtäväksi, on taidetta ja teoksia helpompi lähestyä. 

Näyttelyyn osallistuvien taiteilijoiden yhteystiedot ja sosiaalisen median kanavat ovat nähtävillä näyttelytilassa, mikä mahdollistaa teoksista kiinnostuneen suoran yhteydenoton haluamaansa taiteilijaan.

Näyttelyssä mukana ovat: Pertti Korhonen, Terhi Leppäkoski, Tanja Nyo, Anu Pensola (Harkki), Tarja Pyysalo, Meri-Kaarina Rahkomaa, Taru Rasaliina Seppälä ja Pirjo Sievänen

Näyttelyn avajaiset lauantaina 16.4.2016 klo 17.00

Näyttely on avoinna 16.-29.4.2016 arkisin klo 10.30-14.00

Ravintola Kellohalli, Työpajankatu 2, rakennus 1e, 00580 Helsinki

Olet lämpimästi tervetullut avajaisiin!

Minä kipaisen nyt työhuoneelleni viimeistelemään töitä ripustusta varten. Jännittää…

 

3 kommenttia artikkeliin ”Näyttelyyn valmistautumista

  1. Siellä on taidettu mennä naimisiin kun on nimeä vaihdettu :) Jos näin on, niin onneksi olkoon! Mun siskolla on Hietsussa myös taidenäyttely ja toivoi mun pääsevän avajaisiin jotka ovat tulevana sunnuntaina, mutta en taida päästä :(
    Onnittelut myös avajaisnäyttelyn johdosta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s