Pikkuinen nuttu

IMG_9388IMG_9257IMG_9309IMG_9318IMG_9391

Isagerin ihanat alpakat ja harmaa tweed tarttuivat mukaani Lankakauppa Kerästä. Vähän arvelutti lankojen ohkaisuus, ei niinkään valmiin neulomuksen kannalta, vaan enemmän oman kärsivällisyyteni… Kerin kuitenkin langat samana iltana ja aloitin ylhäältä alas neulottavan, minipienen raglanvillatakin neulomisen 3,5 mm pyöröpuikolla (3 mm olisi ollut vielä parempi, mutta hämmästyksekseni huomasin, etten valtavista varastoistani huolimatta omista niin ohuita pyöröjä!). Seuraavana aamuna Jani lähti Amsterdamiin ja minä jäin kotimieheksi (hiljainen talo, aaah!). Sitten neuloin. Ja neuloin ja neuloin ja neuloin. En vaan saanut näppejäni iri raidoittuvasta pikkuneuleesta millään. Välillä tein töitä, hoidin eläimiä, siivosin ja kävin kaupassa, mutta palasin joka välissä neulomukseni kimppuun. Iltahan siinä venyi yön puolelle ja niska alkoi jumittaa, mutta viis siitä. Parissa päivässä pikkuinen nuttu tuli valmiiksi. Se on kamalan pieni ja ihana. Ja varmasti liian iso.

 

11 kommenttia artikkeliin ”Pikkuinen nuttu

  1. Ihana nuttu! Ja on varmaankin ihan sopivan kokoinen sitten syksymmällä kun pikkuinen nuttua alkaa tarvita!

  2. Suloinen siitä tulikin :) Se on se tuttu tunne, kun tekee jotain mieluisaa neulomusta, niin eihän siitä malta laskea näppejään irti, paitsi niihin pakollisiin juttuihin, syöminen, eläinten hoito yms. Ja sitten kaikki muu liikenevä aika menee puikkoja heilutellessa :)

  3. teit varmaankin villatakin omasta päästä? olis mukava jos tekisit ohjeen…tai neuvoisit miten voi itse suunnitella lapselle villatakin ja tehdä sen noin ylhäältä alas menetelmällä….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s