Ateljee on valmis ja ihana

Kuva 2Kuva 9 Kuva 6 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 11 Kuva 8
Ateljee valmistui juhannukseksi, ihan niin kuin suunnittelin. Se on ihana! Minulla on 30 m2 omaa tilaa! Valo siivilöityy kauniisti vanhojen ikkunaruutujen läpi ja tilaa on enemmän kuin tarpeeksi (paitsi sitten, kun innostun maalaamaan jättikokoisia kuvia…). Koulutehtäviä on kesäksi valtava vuori, ja niiden kanssa kipuilu, suunnittelu, työstäminen, korjaaminen, suunnitelman muuttaminen ja kaikki sen sellainen alkoi heti. Ennen pakkasia on vielä muutama homma edessä: ateljeehen pitää saada kamina lämmittämään ja muutama liian iso tuuletusaukko seinissä pitää sulkea, ettei viima pyöri jaloissa. Villasukkia ja huopatossuja tulen varmasti tarvitsemaan koko talven, mutta toiveissani on pystyä työskentelemään ateljeessa ympäri vuoden.

Kokonaisuudessaan ateljeen remontti tehtiin minibudjetilla, ainoat ostokset olivat sammutettu kalkki, kipsilaasti, lattiamaali, pensselit ja telat, ikkunamaali ja läpivirtauslämmitin. Matot löytyivät traktorihallin ylisiltä ja kirpparilta, pöydänjalat, pöytälevyt, vanerilaatikot, nojatuolit ja vanha ovi olivat valmiiksi varastossa, arkkitehdin lipasto löytyi kirpputorilta ja laudat pihalta.

Olen niin onnellinen omasta tilastani!

 

15 kommenttia artikkeliin ”Ateljee on valmis ja ihana

  1. Ihana tila! Kyllä sitä vain melko pienellä rahalla saa paljon muutosta aikaan. Meillä myös samanlaista prjektia meneillään. Työtä täytyy tehdä mutta rahaa ei kulu paljon. =)

  2. Siitä tuli ihana. Mukava tunnelmallinen paikka, tilava ja valoisa. Kamina ei tunnelmaa ainakaan pahenna. Toivottavasti riittää lämmittämään ja tarkenet talvellakin.
    Kiva, kun palailit blogin pariin. Toivon, että kesäsi on ollut hyvä!

  3. Upea! Onnea! Voin vain kuvitella sen tunteen, kun saat tuolla olla ja työskennellä. Odotan innolla jatkoraportteja ateljeesta – vuoden ympäri tietenkin! Työn ja luomisen iloa!

  4. Kääk! Mä asun puolisoni kanssa vähän yli 30m^2 asunnossa. Voit kuvitella, kun harrastan kotoilua, kaikkia käsitöitä, maalaamista, antiikinentisöintiä… Siihen liittyvät romut vievät vielä hippasen neliöitä, niin ei pääse vilu pyörimään jaloissa. Ehkä joskus kun asumme vanhassa (isommassa?) talossa, niin haikailemme kultaista nuoruusajan asuntoa. Kolme vuotta jo mahduttu! Ihania kuvia Anu!

  5. Oma tila on ihana asia! Mulla ei ole aivan noin kotoisa työtila, mutta jo se että on työtilaa ja saa rauhassa vetäytyä projektien kimppuun ilman jaloissa pyöriviä kolmea koiraa on huikeata. Upea ateljee kyllä, tihkuu inspiraatiota tännekin asti. :)

  6. Anulla tekemistä riittää, toivoisi hieman useammin näitä päivityksiä kuten ennen! Anun blogi on tullut tärkeäksi näinä vuosina, saanut ammentaa inspiraatiota,sekä ihastella estetiikkaa, joka on minun makuuni!

  7. ihana ja vielä petikin voi mennä haaveileen ja ottaan pienet päikkärit ja ladata akut ja kun inspisiskee ei muuta kuin siveltimeet heilumaan ,ja luovuden kukoistaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s