Siitä tulee ateljee, osa 4

IMG_6755IMG_6907IMG_6905IMG_5712
IMG_5725IMG_5721IMG_5718

Kukkuu täältä Rönnistä! Hengissä ollaan, vaikka blogissa on ollut kesähiljaista. Kävi van sillä tavalla, että lomamoodin mukana sekä läppäri, että kännykkä joutuivat kesäkaranteeniin (=unohtuivat pölyttymään).

En muista, mihin jäin ateljeen kanssa, mutta luulisin, että johonkin tähän: lattian lantakouru valettiin umpeen (paskin osuus koko remontissa, sillä ämpäri kerrallaan painavan liejun raahaaminen oli hanurista…) Mutta hyvä siitä tuli ja sementin kuivuttua oli lattian maalaus vuorossa. Maalasin kahteen kertaan vaalean harmaalla Betolux Aqualla. Vanhan ruokintapöydän päälle rakensin ”laiturin”, jonka päälle tuli räsymatot tallin vintiltä. Ja vihdoin olin siinä pisteessä, että paras vaihe, sisustus, pääsi alkamaan.

3 kommenttia artikkeliin ”Siitä tulee ateljee, osa 4

  1. Blogit ja koneet on jäänyt kesälomalle itse kullakin..😉
    Hyvältä näyttää! Vielä kun malttais odottaa et näkis paikan valmiina!!
    Just eilen kävin paikassa, jossa vanha ränsistynyt maatila on herätetty henkiin mm lapsilla ja eläimillä, joten ihana seurata ihmisiä jotka jaksaa kunnostaa vanhoja tiloja mm. uusiokäyttöön. Me vielä hieman laiskemmat seurataan ja haaveillaan..😉
    Olalle taputus sisukkuudesta ja niistä betoniämpäreistä..😏

  2. Hyvältä näyttää :) käsittelitkö seinät jollain aineella ennen kalkitsemista? Ajattelin navetan hajua…Ostettiin vanha maatila, jossa eläimiä ollut 70-luvulla. Harjasin jo seinät ja varmaan pitäis pestä jollain aineella ennen kalkitsemista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s