Raitoja, tumputtimia, eriparisukkia ja kirjoja

IMG_5619 IMG_5459 IMG_5475

Kamalan hankalaa, kun on hyvä kirja kesken ja sitten tekisi kuitenkin mieli neuloa… Neulon siis villasukkia ja tumputtimia (tommosia sormettomia siis), koska niitä aina tarvitaan ja ne valmistuvat nopsaan, niin ehtii sitten vähän lukea. Sain juuri luettua Outolinnun englanninkielisen toisen osan, Insurgent ja nyt vuoroaan odottaa kolmas osa Allegiant. Ehdin välissä jo tosin aloittaa Maria Wern dekkarin ja sitten olisi vielä Katariina Vuoren Pula-ajalla, joka vaikuttaa äärimmäisen kiinnostavalta. Koska en edelleenkään pysty neulomaan ja lukemaan samanaikaisesti (koska sivun kääntäminen), koitan iltaisin mennä petiin hieman aikaisemmin, jotta jaksaisin ennen sammumista lukea enemmän kuin puolitoista sivua kirjasta… Hirmu hyvä, että illat ovat jo pidempiä ja valoisampia ja että hyviä kirjoja on pinossa monta.

6 kommenttia artikkeliin ”Raitoja, tumputtimia, eriparisukkia ja kirjoja

  1. Moi Anu! Mä olen todennut sähköiset kirjat aivan loistaviksi kavereiksi neulomisen kanssa. Sivun kääntö onnistuu yhdellä sormella tai vaikeassa paikassa nenällä hipaisten! :D Ja tabletti pysyy itse ommellussa ”nojatuolissa” pystyssä, toisin kuin perinteinen kirja. Suosittelen kokeilemaan!

    Aurinkoa kevääseesi!

    T. Heidi

  2. Tuo sinun instagramissa oleva sänkymaalaus näyttää ihan Kotoliving-lehdessä olleelta Home Sweet Home- osion kodilta. Onko se siitä? Jäi mietityttämään… Ihana se kuitenkin on?!

  3. Tuo koti oli mielestäni muutenkin aivan upea. Ihanat kukat ikkuinoilla. Jotenkin sopivan runsas ja minimalistinen. Halusin vain sanoa, että Kotoliving-lehti elää kyllä yhä mielessäni ja kodissani. Olen tehnyt monista kauniista sivuista viirin ikkunan yläpuolelle ja edelleen palaan lehden upeisiin sivuihin. Ihanaa kevättä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s