Opiskelu, elämä ja taide


IMG_2136 IMG_2130 IMG_2139IMG_2063IMG_2122FullSizeRender IMG_2167 IMG_2145

Opiskelu on ehdottomasti ollut syksyn valopilkku. Piirustustelineen ääressä tunnen olevani enemmän oikeassa paikassa, kuin aikoihin missään. Helppoa piirtäminen ei aina ole, koska uutta asiaa tulee valtavalla tahdilla. Oma mieli ja käsi kuitenkin kehittyvät päivä päivältä ja kynän jälki kohenee samalla kun silmät oppivat katsomaan ja aivot tulkitsemaan uudella tavalla. Koko syksy on piirretty hiilellä ja lyijykynillä isolle paperille. Harjoiteltu valöörejä ja pintoja. Opeteltu vanhasta pois. Isojen töiden lisäksi syntyy luonnoskirjaan piirroksia ohuella tussilla, joka on ihan lempivälineeni. Mieli alkaa tuottaa kuvia ja kun piirtäessä pääsee flow-tilaan, katoaa aika ja paikka. On vain kuva ja sen synnyttäminen.

 

6 kommenttia artikkeliin ”Opiskelu, elämä ja taide

  1. Todella kauniita töitä! Sopisivat hyvin esim. kuvituskuviksi kirjaan. Kolmanneksi alimmainen on selvästi omakuvasi, eikö? :) Mukavaa viikkoa ja piirtämisen riemua!

  2. Hienoja! Sinulla on ihan selvästi oma tyyli ja kädenjälki. Eläinkuvat on jotenkin tosi lemppareitani näistä. Ihan lastenkirjakuvitusmatskua!

  3. Olet taitava. Kun katsoin piirroksiasi, muistin ajan jolloin koin itse saman flown kynän kanssa. En vain uskaltanut jatkaa ja kulkea omaa tietäni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s