Alkaa tuntua kodilta

IMG_1405IMG_1402IMG_1400IMG_1396IMG_1436 IMG_1411IMG_1435 IMG_1428 IMG_1424 IMG_1420

Päivät lentävät sellaista haipakkaa, etten tahdo pysyä mukana. Jaan itseäni remonttiin, töihin, äidiksi, pakkaamaan ja eläinten hoitoon. Muuhun ei ole aikaa, kun hädin tuskin tähänkään. Minua ei nyt nähdä synttäreillä, juhlissa tai tapahtumissa. Rönnissä tapahtuu kuitenkin harppauksittain edistystä ja etenkin sellaisina päivinä, kun saan ystävän tai siskon avuksi. Kirjaston seinät saavat tapetin ja kirjansivupäällysteen, keittiön palaset alkavat asettua paikoilleen, kellariin on asennettu tilapäisvessa ja kaikkialla on rakennusjätettä. Suojaan vasta maalatut lattiat muoveilla ja kannan taloon kirppislöytöjä. Huonekalut saavat talon muuttumaan kodin tuntuiseksi. Iltaisin kerään heinää säkkeihin, sullon ne autooni ja kuskaan hevosille ja lampaille Kurulaan. (Tilasin koko kevään heinät Rönniin, ja ennen muuttoa joudun kuskailemaan eläinten eväitä.) Auto on kuorrutettu heinällä. Onneksi lapset pitävät sen tuoksusta…

Iltaisin kaadun suorilta jaloilta petiin. Sitä ennen teen pikaista ruokaa siitä, mitä kaapista löytyy ja koitan pysyä kärryillä lasten kouluasioista. Pienetkin vastoinkäymiset tuntuvat valtavilta ja tunneskaala sahaa vuoristorataa. Tiedän, että pian helpottaa ja sen tiedon avulla jaksan. Rönnissä koen pieniä onnenhetkiä lakkaamatta. Illan valo, peurat pellolla, sulava lumi, lintujen laulu. Hyviä asioita.

7 kommenttia artikkeliin ”Alkaa tuntua kodilta

  1. Todella kauniita tunnelmapaloja remontin keskeltä, kuviin suorastaan uppoaa itsekin. Raastavan ihania hetkiä sinulla käsillä. Kohta saat Rönnin kodiksi – ihan joka päivä!

  2. Silloin kun on kiirettä, painetta, paljon tekemistä ja päätettäviä asioita, tuntuu että pienestäkin vastoinkäymisestä koko hatara väkerrelmä romahtaa. Pienillä jutuilla jaksaa eteenpäin. Esimerkiksi aamuisella oravalla. :)

  3. Paljon, paljon voimia ja iloa kaikkeen uurastukseen ja muutokseen. Ja hetkiä, jolloin vain katselet ympärillesi, istut ja ihastelet ja annat onnen tulla.

  4. Hei,minä oon ihmetellyt mihin oot kadonnut mutta täällähän olet:D! Voimia remonttihommiin,hienolta näyttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s