Mielessä

aaacefed1f34cdc53d8d1e2fa53eb04a

d74c46d396d8c873eb58a91ad87db6280452bb7602a7a8fa10c52c753be50fa2Rakennan koko ajan mielessäni Rönniä. Suunnittelen ja maistelen materiaaleja ja pintoja. Olen päätynyt todennäköisimmin tapetoimaan olohuoneen Sandbergin kuranharmaalla eläintapetilla, Evalla ja kirjastohuoneen kirjansivuilla. Keittiö on vielä tapeteiltaan mysteeri, mutta sen toedän, että keittiönkalusteet rakennetaan puusta. Tai tarkemmin vanhasta laudasta. Rosoisiksi. Mehiläispöntöistä tulee varmaankin astiahyllyt. Niitä on minulla 7 yhteensä olemassa, ja sen pitäisi riittää hienosti. (toinen vaihtoehto on Luona In -vanerikehikot). Voi olla että valitsen keittiöön aika vaalean kuviotapetin ja väritän sitten muilla jutuilla. Oranssi jääkaappi on aika hallitseva elementti sekin.

Thinking about Rönni all the time. Building, renovating, planning. Trying to figure out the right wallpapers and colors. The kitchen is the hardest one right now. My orange Smeg -fridge is quite demanding…

Yksi kommentti artikkeliin ”Mielessä

  1. OIh, tuo kylppärikuva…raskiiko noita saippuoita avata edes kääreistään? Ja nuo mosaiikkilaatat, aah! Taulun lintu on uskomaton, liekö uniikki kirppislöytö? Samoin vanhanaikainen kynsiharja, saako niitä enää mistään?

    Ihmettelyä kerrakseen =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s