Ajatuksia remontista

Rönni on talo, jonka remontoin itselleni ja juuri sellaiseksi kuin se muotoutuu ja tuntuu. Vihdoin voin tehdä niin hassua/ outoa/ erilaista/ kotoista/ omatekoista kuin haluan. Lisäksi olen ajatellut, että koitan tehdä remontin mahdollisimman paljon kierrätysmateriaalista. On paljon sellaista, mitä pitää ostaa uutena, mutta kekseliäs mieli säästää kukkaroa ja maailmaa kaikessa missä pystyy.
Kylppäriin saan pesualtaan Rönnin pihavarastosta, mistä vanhoja lavuaareja löytyi oikein kaksin kappalein. Pönttö on olemassa Kurulan remontista, samoin allashana. Valkoisia peruslaattoja on jäljellä useampi laatikko ja nekin tulevat käyttöön.
Keittiön olen ajatellut rakentaa samaan tapaan irtopaloista, kuin Kotolivingin keittiön. Vien oranssin Smegin jääkaappini Rönniin, samoin saarekkeena toimineen vanhan pöydän. Kurulasta tulee mukaan myös vanha keittiön alakaapisto, joka on nyt verstaalla. Sen maalaan ja laitan jalat alle, jotta saan sitä hieman korotettua. Ruokapöytämme ei todennäköisesti mahdu Rönnin keittiöön, joten ajattelin rakentaa pöydän vanhoista lankuista. Tiskikoneen koitan löytää Tori.fi:stä, siellä on hirmuisesti uudehkoja laitteita, joita ihmiset myyvät keittiöremonttien tieltä pois. Yläkaappeja ei varmaankaan tule, ja astiahyllyiksi olen kaavaillut mehiläispönttölaatikoita. Haluaisin löytää eriparisia marokkolaiskaakeleita keittiön välitilaan. Rönnin tiskiallas/hana/ kaappisysteemi on ihan ok, jos sen maalaa. Katsotaan teenkö niin, vai keksinkö muuta.

Kuvat Pinterestistä

4 kommenttia artikkeliin ”Ajatuksia remontista

  1. Oli ihana löytää blogisi. Huomasin kahlaavani kaikki postaukset läpi kuukausi kuukaudelta. Hetken päästä huomasin, että sohvan nurkassa neuloessani pyöri mielessä talosi ja kirjoittamasi. Olin lukiessa ensin hengästynyt kaikesta mullistuksesta mitä elämäsi on ollut, tunteesta, kun tuntee löytävän kotinsa ja itsensä. Lopulta olin hengästynyt kaikesta ihanuudesta, mitä talo pitää sisällään. Sitä silmillä nähtävää kauneutta ja sitä, mitä ei silmillä näe, mutta sen tuntee jostain rivien väleistä.

    Pakko kysyä lattian vanerista. Miten se on kestänyt käytön? Oletko edelleen tyytyväinen? Meillä on lattiaongelma ja ajattelin, että saattaisin löytää tuosta ratkaisun!

    • Vaneri on toiminut hyvin ja pitänyt muotonsa. Meillä sen alla on raakalaudoitus ja rossipohjainen lattia. Koirien kynnet tekevät kyllä pahaa jälkeä, mutta niin ne tekevät mille tahansa puulattialle… Paikkamaalaus on jossain vaiheessa siis edessä. Kaikenkaikkiaan olen tosi tyytyväinen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s